LINE-UP

PETER'S PARTY

27 OKTOBER 2018

Volg ons:

Boh Foi Toch

 

 

Oud-Normaalleden Jan Manschot en Ferdi Joly, bassist Willem te Molder en trekharmonikaspeler/ liedjeszanger Hans Keuper vonden elkaar voor een optreden op Nieuwjaarsdag, 1990 in Hengelo (Gld). Hun mengsel van zydeco en rock sloeg meteen aan, besloten werd door te gaan. Het repertoire werd uitgebreid en polka's, walsen, maar ook ballads vonden er hun plaats, net als Folky deuntjes en Tex-Mex. De teksten bleven steeds in het Achterhoeks! Jan Manschot verliet de band in 1997 en Han Mali kon als drummer gelijk aan de slag met de opnames van de 4e CD “Boekspek”. Ferdi Joly keerde eind 2005 terug naar zijn oude liefde “Normaal”. Oud-Normaal gitarist Paul Kemper volgde hem op.

 

Boh Foi Toch maakt voor en met iedereen feest, en Hans wil vaste nog wa één keer vertell’n hoe ’t ok al weer zat met ‘t hundje in de plee en andere mooie proat.

 

 

 

Tim Akkerman sings the Boss

 

 

Nadat hij zijn wilde jaren als tieneridool en frontman van Di-rect achter zich had gelaten is Tim Akkerman een andere weg ingeslagen. Inmiddels heeft hij diverse solo albums uitgebracht. Maar sinds kort is hij bezig met zijn nieuwe project ‘Tim sings The Boss’. Sinds zijn jeugd is Bruce Springsteen al een grote inspiratie geweest.

 

Op Peter’s Party brengt Tim Akkerman samen met zijn, 8 man koppige, band het repertoire van Springsteen ten gehore. Al zijn grote hits komen voorbij in deze show. Maar wellicht knalt hij er ook nog wel een Di-rect hit achteraan, kortom mis dit niet. “It will be a Glory Day”.

 

 

Status Quo 4-ever

 

 

Status Quo 4-ever werd nog niet zo lang geleden opgericht na een oproep op Facebook. Het doel van de band was vanaf dag 1 duidelijk... de beste Status Quo tribute band van Europa worden. Tijdens de eerste repetities van het viertal werd duidelijk dat dit geen loze woorden waren en de rest is history zullen we maar zeggen. Status Quo 4-ever brengt het repertoire van de Engelse band met bakken energie. Zowel de rauwheid waar Quo om bekend staat is aanwezig, maar ook de harmonieuze samenzang/gitaarspel van frontmannen Rossi/Parfitt wordt eer aangedaan.

 

Bekende meezingers als “Down Down”, “Roll Over Lay Down” en “Whatever You Want” zijn te horen, maar ook nummers waarbij je denkt “oh verrek ja, die is ook van Status Quo”. Muziek om lekker van uit je dak te gaan.

2018 © petersparty.nl. Alle rechten voorbehouden.