LINE-UP

12 OKTOBER  2019

PETER'S PARTY

Volg ons:

STONES SESSIONS


Mick Jagger en Keith Richards zijn al decennia lang mythische figuren in de popmuziek. Het is daarom ook niet voor niets dat zes talentvolle muzikanten (bekend van o.a. Nielson, The Royal Engineers, Lisa Lois en Money & The Man) zich op het rijke oeuvre van The Rolling Stones hebben gestort. De muziek van “The Greatest Rock’n Roll band in the world” gaat terug tot begin jaren zestig en is voor veel muzikanten een enorme inspiratiebron. De live sensatie die Stones Sessions met zich meebrengt komt gevaarlijk dicht in de buurt van de beruchte shows uit de jaren zeventig waar The Rolling Stones om bekend staan.

 

Hits van the Rolling Stones

Deze jonge artiesten van eigen bodem duiken vol overgave op alles wat de Stones met zich meebrengen; verwacht dus een aaneenschakeling van wereldhits als Satisfaction en Gimme Shelter, verpakt in een psychedelische Rockshow waarin de iconische gitaarriffs de boventoon voeren. Ook internationaal timmeren ze al aan de weg met deze geweldige show, dus: be there!!!

STATUS QUO 4-EVER


De afsluiter van de vorige editie staat dit jaar weer op het podium en dit keer gaan ze hun optreden helemaal uitspelen! Status Quo heeft meer dan 60 hits in het Verenigd Koninkrijk behaald met hun kenmerkende stijl van weinig akkoorden, makkelijke teksten en een stevig ritme. Wereldwijd bekende hits zijn o.a. Roll Over Lay Down, Mean Girl, Paper Plane, Caroline, Down Down, Break the Rules, Whatever You Want, Rockin' All Over the World en ga zo maar door.


De beste Status Quo Tribute

Status Quo 4-ever bestaat uit uitstekende muzikanten met jarenlange ervaring. Van het begin af aan waren de ambities helder: de beste Status Quo Tribute van Europa worden. Inmiddels hebben ze al op talloze podia bewezen dat de belofte zeker wordt waargemaakt. Quo fans roemen de energie, het enthousiasme en de perfectie waarmee de nummers worden gebracht. Verwacht van Status Quo 4-ever een gedenkwaardig optreden met de energie en rauwheid waar Status Quo om bekend staat, maar waar ook de harmonieuze samenzang en gitaarspel van de frontmannen Rossi/Parfitt eer wordt aangedaan.

BASTARD SUUKER


Vooraf, in de ombouwpauzes en als afsluiter speelt onze eigen Dijkerhoekse formatie Bastard Suuker. Deze driemanformatie drijft op de ultieme roots-muziek: rock, country en blues! Ze spelen dikke kneitervette hits, die ze niet alleen zelf heel mooi vinden maar waar alle Peter's Party Peoples ongetwijfeld van uit hun dak zullen gaan.

2019 © petersparty.nl. Alle rechten voorbehouden.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

Lees meer
Accepteren